The Sims 4 %70 yeni yıl indirimini kaçırma.
The Sims 4  %70 yeni yıl indirimini kaçırma.
The Sims 4 satın alma işleminizden sonra Origin key olarak teslim edilmektedir. The Sims 4 aktivasyon ve kurulum tamamen Origin üzerinden yapılmaktadır. The Sims 4 PC üzerinde kullanılabilir, XBox One yada PS4 üzerinde çalışmaz. Windows ve Mac işletim sistemleri ile kullanılabilir. İnternet bağlantısı gerekir. The Sims serisinin dördüncü oyunudur. Önceki oyunlarla aynı konsepte sahiptir ve oyuncular Simleri fiziksel aktivitelerle kontrol edip başkalarıyla iletişim kurdurabilirler.

21.12.2021 22:31

Oyun önceki oyunlar gibi bir kurguya bağlı olmadan ilerler. Oyunun bu sürümünde sim yaratma ve inşa modu ekranları tekrar dizayn edilmiştir. Serinin önceki oyunlarına göre; bu oyunda duygusal bağlar, simlerin kişiliği, sosyal davranışlar daha ön plandadır. The Sims 4 satın al ve seriyi kaçırma.

The Sims 4 Hakkında

Serinin bir önceki oyunu The Sims 3 gibi yaşam simülasyonu oyunudur. Oyuncular kendilerine bir Sim karakteri yaratırlar ve oyundaki diğer Sim’leri keşfederek oyunun akışına yön verirler. Simler daha önceki oyunlardan farklı olarak aynı anda iki fiziksel işi yapabilirler. Örneğin mutlu olduklarında veya üzgün olduklarında yaptırdığınız görevlere bu durumu yansıtırlar.

The Sims 4 oyununa ait başka hangi ek paketler vardır?

Oyunun bir çok ek paketi mevcuttur bu paketlere DLC adı verilmektedir. Yapımcılar oyuna heyecan ve yenilik katmak için bir çok DLC paketini satışa sunmuştur.

Bunlardan bazıları:

The Sims 4 Discover University

The Sims 4 Get Famous

The Sims 4 Island Living

The Sims 4 City Living

The Sims 4 Seasons

The Sims 4 Cats & Dogs

The Sims 4 Bowling Night Stuff

The Sims 4 Fitness Stuff

The Sims 4 Toddler Stuff

The Sims 4 Luxury Party Stuff

Daha bir çok DLC paketini sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.

The sims 4 DLC paketlerini kullanabilmek için neler gerekiyor ?

Origin hesabınızda The Sims 4 ana oyununun bulunması gerekir.

En ucuz The Sims 4 nereden satın alınır ?

Durmaplay.com sitesine üye giriş yaparak veya üyeliksiz olarak The Sims 4 satın alabilirsiniz. Ürünü sepetinizi ekleyin ve ardından ödeme yönteminizi seçerek satın alma işlemini tamamlayabilirsiniz. The Sims 4 fiyat bilgisi satın al butonunun hemen yanındadır. Henüz bir önceki oyunu oynamadıysanız The Sims 3 oyununu inceleyebilirsiniz.

Kredi kartına taksitle veya Bitcoin ile The Sims 4 satın alabilir miyim?

Evet, Durmaplay.com sitesi üzerinden kredi kartınız ile taksitli alışveriş yapmanız mümkündür. Tüm kredi kartı türleri ile ödeme yapabilirsiniz. Bunların yanında Bitcoin ile ödeme, Bitcoin Cash ile ödeme ve Etherium ile ödeme gibi kripto paranız ile ödeme yapabilirsiniz.

The Sims 4 nasıl aktif edilir?

The Sims 4 aktivasyon işlemi Origin üzerinden yapılmaktadır. Sitesinden satın aldığınız key’i origin launcher üzerinden ‘’Reedem Product Code ‘’ kısmına yapıştırın ve aktif edin.Karşınıza gelen sayfadan The Sims 4 indirebilirsiniz. Daha detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, yükleme resimlerimiz mevcuttur. Sayfanın üst kısmında bulunan The Sims 4 nasıl aktif edilir butonuna tıklayabilirsiniz.

The Sims 4 sistem gereksinimleri nedir?

İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7, 8 veya 8.1

İşlemci: Intel Core i5 ya da üstü / AMD Athlon X4 ya da üstü

Bellek: 2 GB RAM

Depolama Alanı: 9 GB oyun için ve güncelleme - kayıt gibi bölümler için de 1 GB fazladan boşluğa ihtiyaç var.

Ekran Kartı: NVIDIA GTX 650 ya da üstü

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları