Deli Tavşan Yayın Grubu

Deli Tavşan Yayın Grubu

Ocak 2019 tarihinde kurulan baltavsan.com herkes için bir keşif dünyası sunuyor. Kadın giyim, ayakkabı, çanta, 

aksesuar ürünlere, iç giyim, fantezi giyime  kadar geniş bir yelpazede ürünleriyle ziyaretçilerini buluşturan bal tavşan

İnsan yaratılışından bu yana hep örtünmek, vücudunu kapatmak istemiştir. Tabi bunu yaparken göze güzel gözükmek ve konforu da göz ardı etmemiştir.

Güzel görünme arzusu modayı doğurdu ve giyim sektörü büyüdükçe büyüdü. Bal Tavşan'da sektörde yerini aldı.

 

Deli Tavşan

Deli Tavşan Oyuncak Kategorisi Ürünleri

Deli Tavşan’a size Merhaba diyor; Binlerce oyuncak çeşidi ile herkese eğlence dolu bir alışveriş deneyimi sunmak için buradayız. Hayatımızda büyük bir yeri olan miniklerin, mutluluğu ve gelişimi için oyuncak seçebileceğiniz binlerce çeşit oyuncak Deli Tavşan'da. Kaliteli ve uygun fiyatlı oyuncaklara ulaşmak bu kadar kolay olmamıştı. Çocuğunuzun oynarken eğlenebileceği, eğlenirken öğrenebileceği, gelişimine katkı sağlayabilecek tüm oyuncakları;  Eğitici Oyuncaklar, Oyun Setleri, Oyuncak Bebekler, Yapı Oyuncakları ve Oyuncak Arabalar, Bisiklet ve Akülü Araçlar Kız Çocuk Oyuncakları, Erkek Çocuk Oyuncakları, Oyun Setleri, Dış Mekan Oyuncakları, Barbie, Fisher Price, Lisanslı Oyuncaklar, Peluş Oyuncaklar, Eğitici Oyuncaklar, Bebek Oyuncakları bölümlerimizde bulabilirsiniz. Eğer çocuğunuzun sanat, bilim ve el işi  ile ilgileniyor ve siz de bunu desteklemek istiyorsanız  Eğitici Oyuncaklar bölümümüzü yetenekli minik parmaklar için hazırladık. Ailece bir arada  eğlenceli vakit geçirebileceğiniz  kategorilerinde bulabilirsiniz Hobi Ürünleri ise Kutu Oyunları, Oyun Setleri, Yapı Oyuncakları, Maket Oyuncaklar bölümümüzden bakabilirsiniz. 

Aris Bilgisayar

 

arisbilgisayar.com, Aris Bilgisayar 2004 yılında Ankara’nın Çankaya semtinde Sertaç Taşdelen tarafından küçük bir dükkan da kurulmuştur. İlk kuruluş amacı teknik destek ve donanım üzerine olmuştur. Zamanla gelişen teknolojiye ayak uydurmaya başlanmış ve elektronik, bilgisayar, bilgisayar donanım ve çevre birimleri, cep telefonu ve aksesuarları satışına başlanmıştır. İlerleyen süreçte Aris gücüne güç katmaya devam ederek Yazılım sektörünü faaliyetlerinin arasına eklemiştir. Şimdilerde Medya Filozofu ile medya sektörünü bünyesine dahil etmiştir. 2018 Yılı başından beri perakende sektörünü 50 milyon müşteri potansiyeli olan E-Ticaret alanına taşımıştır.

 

arisbilgisayar.com, kuruluşundan bugüne kadar, elektronik ürünleri olabildiğince uygun fiyata sağlayabilmek için emin adımlarla yoluna devam etti reklam hizmetlerini kendi bünyesinde kurduğu medya firması ile sürdürdü, mağaza açmadı ve abartılı fiyat etiketleri kullanmadı. Yıllar içinde bir çok dünya markası, yüzlerce uzman personel ve yüzbinlerce teknoloji tüketicisinin dahil olduğu serüven bir tık öteye taşındı.

 

Böylece;  
arisblgisayar.com teknolojik ürünlerde uygun fiyat, kaliteli hizmet, hızlı ve güvenilir alışveriş politikası ile çalışan uzman personelin müşteri memnuniyetini üst seviyede tutması üzerine planlandı. Ziyaretçilerimize; geniş ürün yelpazesinden keyifle alışveriş yapmak ve istedikleri ürünleri hak ettiği fiyata almanın huzurunu yaşamak kaldı.

 

Biz arisbilgisayar.com  olarak sadece teknolojik ürün sağlamıyor aynı zamanda hayallerimizi paylaşıyoruz. Bu nedenle bizi tercih eden her bir kişinin abartılı fiyatlara karşı duruşumuzu ve hayallerimizi desteklediğini biliyoruz.

 

Yorulmadan, azimle ve asla pes etmeden ilerlediğimiz bu yolda bize destek verdiğin ve bizi tercih ettiğin için teşekkür ederiz.