Kripto analiz şirketi Santiment Ethereum Hakkında Uyardı !
Kripto analiz şirketi Santiment Ethereum Hakkında Uyardı !
coin son dakika haberler,altcoin haberleri,sond akika yeni coinler,coin yorumları,kripto para son dakika haberleri,kripto para bilgi,ekonomi haberleri,finans haberleri,

Kripto analiz şirketi Santiment, kripto tüccarlarını kabul edilen zeki sözleşme platformu Ethereum (ETH) hakkındaki uyardı. Firmaya gore ETH zincir üstünde ‘kırmızı bayrak sinyalleri’ veriyor!

Santiment Insights raporu gösteren firma, Ethereum’un bir taraftan yükselmeye devam etmesinin yanında, Eylül ayından bu yana tecim hacminin düşüş eğiliminde bulunduğunu belirtti.

“Fiyat ve işlem hacmi arasında oldukca güçlü bir farklılık var. Fiyat yükseliyor, muamele de yükselmeye çalışıyor ancak başarısız oluyor ve düşmeye devam ediyor.”
Santiment, zincir üzerindeki hacmin yada etken adres sayısının da 30 Ekim’de 675.500’den, şu an 555.020’ye %17’nin üstünde düştüğünü ekledi.
Ethereum’un ‘sosyal hacmi’ konusunda da bir veri yayınlayan Santiment, ETH’nin toplumsal kütlesinin arttığını belirtti bu da piyasa katılımcılarının ETH rallisi konusunda hala ‘optimist’ bulunduğunu kanıtlıyor

Tüm ağ işlemlerinde günlük toplam yatırım getirisi ölçen ağ kar/zarar ölçümünü (NPL) de kullanan şirket; NPL’deki büyük bir düşüş, ETH sahiplerinin ortalama olarak zararına satış yaptığını gösterdiğini belirtti.

Santiment’e göre zincir üzerinde gerçekleşen bu sinyaller ‘endişe verici’ ve şirket akıllı kontrat platformunun genel hatlarıyla ‘düşüş eğiliminde’ olduğunu belirtiyor.

“Uzun süreli ayrılıklar, bizlere aşağı inmemiz ile alakalı düşünce veriyor. Fiyat yükselmesine rağmen ağ etkinliğinin düştüğünü görüyoruz. İnsanlar, ETH yükselse bile kar elde edemeyecek kadar rahatlar. Bu durumda cezalandırılma ihtimalleri de çok yüksek.”

Kripto analiz şirketi Santiment Ethereum Hakkında Uyardı ! yazısı ilk önce Coin Son Dakika- Güncel Kripto Para - Altcoin - Coin Yorumları - Finans Haberleri - NFT üzerinde ortaya çıktı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları