Bitcoin Düşüşü Yatırımcıları Korkutmadı !
Bitcoin Düşüşü Yatırımcıları Korkutmadı !
Kripto yatırımcıları için son 3 gün oldukca acımasız geçiyor. Geçen haftaya gore 10.000 dolar kayıp yaşayan Bitcoin, yüzde 10’da

Kripto yatırımcıları için son 3 gün oldukca acımasız geçiyor. Geçen haftaya gore 10.000 dolar kayıp yaşayan Bitcoin, yüzde 10’dan fazla kıymet kaybetti. 60K dibine kadar gerileyen BTC, alıcı bulmaya çalışıyor.

Bitcoin’in düşüşünden sonrasında birtakım analistler durumu 2017 mega boğa koşusuna benzetti. 2021 yılı ile 2017 yılı karşılaştırıldı. IntoTheBlock kurcusu Daniel Ferraro ise kurumsal aktivitelere dikkat çekti. Ferraro,

Son 7 gün içerisindeki Bitcoin ortalama muamele büyüklüğü 983 binin üzerinde olduğu gözüküyor. Bu rakam 2017 ATH’den yaklaşık 8 kat ve Nisan ayından işlem boyutunu ortaya koyuyor. Ayrıca işlem boyutu 1/3, yani daha spekülatif ve perakende odaklı olduğu görülüyor.

Yatırımcılar, BTC alma konusunda daha iştahlı gözüküyor

Bitcoin’de yaşanmış olan düşüşle beraber alıcılar yine sahne aldı. Dün piyasanın üçüncü büyük Bitcoin balinası yeni bir alım yapmıştı. Balina, portföyüne 207 yeni BTC eklemişti. 62.000 dolar averajıyla yeni alım gerçekleştirmişti.

Zincir üstü veri sağlayıcısı Santiment de düşüşlerde yatırımcıların daha aktif bulunduğunu gözlemledi. Santiment, “Genel olarak fiyatların fiyatların toparlanması için korkunun artmasına ihtiyaç olabilir.” açıklamasını da yapmış oldu.

Diğer taraftan popüler analist Peter Brandt yaptığı teknik tabloya nazaran Bitcoin’in 53.000 dolara kadar sarkma ihtimali olduğunu söylüyor. Boğa yapısı korunsa da bir düşüşün daha olabileceği ön görülüyor. Ancak bunların tüm bunlar bir öngörü. Piyasa beklentilerin bilakis de harekete edebilir. Biz haberi yaptığımız sıralarda Bitcoin, 59.700 dolar seviyelerinde dolaşıyor.


Bitcoin Düşüşü Yatırımcıları Korkutmadı ! yazısı ilk önce Coin Son Dakika- Güncel Kripto Para - Altcoin - Coin Yorumları - Finans Haberleri - NFT üzerinde ortaya çıktı.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları