Koç Burcu Özellikleri
Koç Burcu Özellikleri
Zodyakın ilk burcu olan Koç, her zaman enerjik ve fırtınalı bir başlangıcı işaret eder. Koç burçları hem iş ortamında hem de arkadaş ortamında her zaman hareket, hız ve rekabeti hedefler; Her şeyde ilk olmaya çalışırlar.

Element: Ateş

Karakter: Öncü

Gezegen: Mars

Renk: Kırmızı

Taş: Elmas

Gün: Salı

Koç Özellikleri: Aktif, dinamik, proaktif, hızlı, lider, lider

Koç burcu: Yönetmeyi bilir ve kural ister onun ruhunda mı Hızlıdır, bir işlemi bitirdiğinde diğerine geçmekte sorun yaşamaz ama yapısı her şeyi çabuk tüketir ve çabuk sıkılır. Sakin ve sabırlı bir eş veya refakatçi arıyorlar.

Koç kadınları: Erkeksi niteliklere sahip, güçlü ve meydan okuyan kadınlardır. Ne istediğini biliyor ve bunu bir an önce elde etmek istiyor. Sabırsız ve aceleci yapısı onu hata yapmaya itebilir.

Tarz: Parlak renkler, cesur giysiler, erkekler için sert ve hoş giysiler, kadınlar için erkeksi ama seksi giysiler

Vücudu temsil eder: Baş ve yüz

Kabul ettiği burçlar: Aslan, Yay, Terazi

Sahip olmadığı ve sahip olmadığı işaretler: Oğlak, Kova, Balık

Olumlu Yönleri: Hızlı, girişimci, rekabetçi, cesur, cesur, güçlü, coşkulu, kararlı, inatçı, çalışkan

Olumsuz Yönleri: Sabırsız, çocuksu, aceleci, aceleci, bağımsız, sert aşk: 4.44 dürüstlük ve dürüstlük esas olarak ilişkilerinde. Yalan söylemeyi, dolandırmayı, çarpık ve karmaşık yolları asla sevmez. Düşündüğünü olduğu gibi söylüyor, saldırgan olabileceğini asla düşünmüyor. Görünüşe göre hayal kırıklığına uğratmıyor. İlişkilerde hızı ve hızlı sonuçları sever. Bunun olmayacağını anlayınca hemen bir karar verir ve bir sonraki ilişkisine geçer. Zorluklardan ve rekabetten hoşlanır.

Koç Anne: Duygularını göstermekte zorlanır, duygusal olmayı sevmez, kaçınır. Aynı zamanda eğlenceli, canlı, enerjik, oyuncu bir annedir. Çocuğuyla kısa ama kaliteli vakit geçirmesini biliyor. İş yerinde çocuğuna zaman bulamayabiliyor.

Baba Koç: Neşeli, neşeli, komik. Kızların favorisidir. Oğullarıyla futbol, ​​konsol oyunları vs. oynayabilir. Çok dürüst olmak ve aklındakini söylemek bir çocuğun kalbini zorlayabilir.

Çocuk Koç: Bir anne babasını çok yorabilir. Aynı zamanda zeki, yaramaz ve şeytani saçlı. Hareketle ilgileniyor. Onun peşinden çok koşabilir. Korkusuz, temkinli, sabırsız ve meşgul.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları