İkizler Burcu Özellikleri
İkizler Burcu Özellikleri
İkizler hızlı düşüncelerine göre hızlı hareket eder. Çoklu görev yapabilirler. Adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden farklı yapıları ile tanınırlar. Bu yapılar her zaman görünür durumdadır. Çok neşeli ve mutlu oldukları bir dönemde bir anda mutsuz olabilirler.

 

 

Element: Hava

Özellik: Değişken

Gezegen: Merkür

Renk: Sarı, Turuncu

Taş: Akik

Gün: Çarşamba

 

İkizler Özellikleri: Esnek, uyumlu, zeki, konuşkan, meraklı, arkadaş canlısı. Çevresinden çabuk sıkılır, dışarı çıkıp biraz hava almak ister. Özgürlüğü engellenemez. O tatlı ve konuşkan. Arkadaş canlısı doğası, birçok insanın yanında olmasına izin verir. Zeki ve zekidir, ne istediğini çabucak bilir ve onu çabucak elde etmenin pratik yollarını bulur.

İkizler erkeği: Tatlı ve arkadaş canlısıdır. Güzel sözleri, mantıklı konuşması, bilgi ve tecrübesiyle güzel bir insanı kolayca etkileyebilir. Seyahat etmeyi sever, aktif ve çeşitli bir hayatı tercih eder. Aşktan çabuk yorulabilir ve çok fazla sadakat beklenmemelidir çünkü hayatında sürekli bir değişiklik arar.  

 

Stil: En son trendler ve yeniliklerle ilgileniyorsunuz. Kimin ne giydiği, ne giydiği ve ne giydiği önemlidir. Değişen ruh haline bağlı olarak zaman zaman gösterişliden mülayim veya sağduyuluya kadar değişen geniş bir gardırobuna sahip olabilir.

 

 İkizler Özellikler: İkizler akıllı zeki, yetenekli, iletişimi güçlü, konuşmayı ve yazmayı sever

 

Olumsuz Özellikleri : Utangaç, dağınık, huzursuz, dengesiz, güvensiz, sığ

 

Aşık İkizler: Çabuk sıkılır, çabuk pes eder ve ayrılır. Bu nedenle, doğru kişiyi bulduğuna gerçekten ikna olmuşsa, hızlı ve hızlı hareket edebilir. Ne yazık ki uzun ve ciddi ilişkiler ona göre değil. Çeşitliliği ve esnekliği sever. Duyguları sevmez. Onun için bilmesi, öğrenmesi, merakını gidermesi, gezmesi önemlidir. Karısı veya partneri o tarafı beslediği sürece sorun yok. Ancak, tok olduğunuzda, fiziksel ve duygusal olarak bir ilişkiye geri dönmek zordur.

 

İkizler Anne: Her şeyden önce çok iyi bir arkadaştır. Çocuğuna çok şey öğretir. Her şeye ilgi duyar, farkında ve meraklıdır. Çocuğuyla yaşlı bir adam gibi konuşabilir, her şeyi bir klişe ile konuşabilir.

 

Baba İkizler: Bunu anlamak ve kavramak zor. Çocuk anlayana kadar baba ilgili konudan ya da konudan vazgeçer ya da daha ilgi çekici başka bir konu bulana kadar. Konsantre olamadığı ve hatta çocukların kafasını karıştırabileceği için öğrenmek zor olabilir.

 

İkizler: Çok zeki, problem çözücü, konuşkan, seçici. Her şeyi merak eder. Çünkü her şeyi öğrenmek ve bilmek istiyor. Çünkü birçok farklı ilgi olabilir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları