2022’de Merkür’ün geri harekette olduğu günler
2022’de Merkür’ün geri harekette olduğu günler
Yeni yıla girerken Merkür’ün geri harekette olduğu zamanları unutmamak gerek! Merkür’ün geri hareket ettiği dönemde, yeni bir iş , projeye başlanmaz, imzalar...

Başımızın tatlı belası Merkür, Güneş’e en yakın gezegen olduğundan günlük hayatımızın akışındaki her türlü iletişimden, anlaşmadan, eğitimden, seyahatlerden ve elektronik meselelerden sorumlu!

4 ayda bir 3 hafta kadar geri hareketiyle hayatlarımızı derinden etkiliyor. Merkür retrosu zamanları yeni bir işe başlamak, imza atmak ve hele ki elektronik aletler almak için hiç uygun bir dönem değildir.

2022’de Merkür’ün geri harekette olacağı zamanları not ettim. Daha Merkür geri hareketine başlamadan tüm elektronik aletlerinizi yedeklemeli, anlaşmalarınızı, sözleşmelerinizi buna göre organize etmelisiniz.

Bu tarihler;

14 Ocak-5 Şubat arası,

10 Mayıs-4 Haziran arası,

9 Eylül-3 Ekim arası,

29 Aralık-20 Ocak 2023 arası...

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberleri, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi http://hurriyet.com.tr ;Hurriyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları