Beşiktaş Trabzonspor CANLI YAYIN Beinsport 1 İzle
Beşiktaş Trabzonspor CANLI YAYIN Beinsport 1 İzle
BEŞİKTAŞ TRABZONSPOR CANLI | BJK TS derbi izle! Maç ne zaman ve saat kaçta? Beşiktaş Trabzonspor ilk 11'ler... Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. İşte Beşiktaş Trabzonspor maçı canlı yayın ve canlı skor bilgileri...

Beşiktaş'ta Saiss ile Emrecan Uzunhan'ın sakatlıkları bulunuyor. Gedson Fernandes ise ceza sınırında. Trabzonspor'da Dorukhan Toköz, Edin Visca, Bruno Peres ve Serkan Asan'ın sakatlıkları sürüyor. 

İlk 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Tayyip Talha, Montero, Masuaku, Josef, Salih, Dele, Ghezzal, N'Koudou, Weghorst.

Trabzonspor: Uğurcan, Bartra, Hugo, Eren, Larsen, Gbamin, Hamsik, Abdülkadir, Bakasetas, Trezeguet, Gomez.

Ligde 3 haftalık galibiyet hasretine geride kalan hafta Bitexen Giresunspor deplasmanında son veren siyah-beyazlıların 18 puanı bulunuyor. Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi yaşayan Beşiktaş, averajla Adana Demirspor'un ardından puan cetvelinde 2. sırada yer alıyor. 17 puana sahip Trabzonspor ise 7. basamakta bulunuyor.

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'nde Monaco karşısında 4-0'lık galibiyetle moral bulan Karadeniz ekibi, ligde en son sahasındaki Kasımpaşa beraberliğini telafi etmek istiyor.

Yayın: 20.00 / beIN Sports 1

ORTADA ŞANSALAN, VAR'DA TOKAT

Derbinin hakemi Ali Şansalan. 4. hakem Mustafa Kürşad Filiz olurken, müsabakada VAR koltuğunda ise Serkan Tokat var. Tokat'a AVAR'da eşlik eden isim Koray Gençerler.

TRABZONSPOR SON 18 MAÇTA 4 KEZ KAYBETTİ

Beşiktaş, ev sahibi ekip sıfatıyla yaptığı son 18 lig maçında rakibine üstünlük kurmakta zorlandı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda rakibine sadece 4 kez mağlup oldu. Bordo-mavili ekip, bu maçların 7'sinde Beşiktaş'a üstünlük kurdu. Taraflar arasındaki 7 karşılaşma ise beraberlikle tamamlandı.

İSTANBUL'DAKİ MAÇLARDA NE YAPTILAR

Beşiktaş, İstanbul'da genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına yansıttı. Ligde iki takım arasında İstanbul'da toplam 48 maç oynandı. Bunların 20'sini Beşiktaş, 14'ünü Trabzonspor kazandı, 14 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

👉🏼 EN FARKLI SKORLAR

Beşiktaş, bordo-mavili rakibi karşısındaki en farklı galibiyetini 20 Kasım 1993'te İstanbul'da yapılan lig maçında 7-1'lik skorla aldı.

Siyah-beyazlılar ayrıca, rakibini 2001-2002 ve 2003-2004 sezonlarında 5-0, 1994-1995'te de 4-0 yendi.

Trabzonspor ise Beşiktaş karşısındaki en farklı galibiyetini 11 Mart 1997'de Ankara'daki Başbakanlık Kupası maçında 4-0'lık sonuçla elde etti.

İKİ ARASINDAKİ LİG MAÇLARINDA SONUÇLAR 💪🏼

Geride kalan 98 lig maçında Beşiktaş 37, Trabzonspor 36 galibiyet aldı, 25 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Ligde Beşiktaş'ın attığı 140 gole, Trabzonspor 113 golle karşılık verdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları