Fifa 22 satışta
Fifa 22 satışta
Fifa 22 satın alma işleminden sonra Steam üzerinden teslim edilir, Origin üzerinde çalışmaz! Fifa 22 PC üzerinde kullanılabilir, XBox yada PS4 üzerinde çalışmaz! Fifa 22 her mod üzerinde yapılan yenilikler oyunculara daha gerçekçi bir oyun imkanı sunuyor. EA sport her sene oyunu geliştirerek gerçeğe bir adım daha yaklaştırıyor. Ayrıca futbolun gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları, taraftarın sevgilisi futbolcularla FUT ile oynayabilirsiniz.

21.12.2021 00:12

Fifa 22 Hakkında

Fifa 22 ile tüm dünyadan 18.000 e yakın futbolcu, 650 tane takım, 100 e yakın stadyum ve 30 lig ile futbolu iliklerinize kadar hissedin.Fifa 22 PC en iyi futbol oyunu deneyimini geliştirmenize yardımcı oluyor. FIFA 22'deki yenilikler, yeni top fiziği, oyunun en hızlı oyuncuları için daha uygun patlayıcı sprint ve daha soğukkanlı bir kaleci ile size en iyi oyun deneyimini geliştirmenize yardımcı oluyor.

FIFA 22'e gelen yeni özellikler nelerdir?

Kariyer Modu

FIFA 22 hem oyuncu hem antrenör olarak oynamanıza imkan sağlıyor. Fifa oyununda en alt liglerden başlayarak takımınızı, stadyumu ve daha bir çok şeyi oluşturarak kariyerinizin zirvesine çıkın. Oyuna kariyer modu ile başlayarak yepyeni ufuklara yelken açabilirsiniz.

VOLTA FOOTBALL

Sokaklarda futbol oynamaya volta football ile başlayın. Bir oyuncuyu baştan oluşturun ve sokak futbolunda kariyer yapın. Yeni sezon etkinliklerini yeni ekipmanlarla beraber oynarak kendinize özel bir kariyer oluşturun.

FIFA Ultimate Team

Fifa Ultimate Team sizi bekliyor olacak! Fut ile kendinize özel forma, stadyum, kariyer gibi her özelliği oluşturabilirsiniz. Yapay zeka ve milyonlarca oyuncuya karşı maç yapabilirsiniz. Yeniden sahaya dönecek efsane oyuncularla beraber tekrar sahaya çıkın!

Eşsiz Özgünlük

UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander ve daha bir çok ligde bulunan efsane oyuncularla oynayın.

En ucuz fiyata Fifa 22 nereden ve nasıl satın alınır ?

Sitemiz üzerinden indirimli olarak Fifa 22 satın alabilirsiniz. Sitemizden üyeliksiz veya üyelik oluşturarak alışveriş yapabilirsiniz. Fifa 22 Steam satın al butonuna tıkladıktan sonra oyunu sepetinize ekleyin ardından ödeme yönteminizi seçerek ilerleyebilirsiniz. Sitemiz üzerinden tüm kredi kartı türleri ile ödeme yapabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankalarımızla kredi kartlarınız ile taksitli oyun alışverişi yapabilirsiniz. Anlaşmalı bankalarımıza yapacağınız havale işleminin ardından site bakiyenizle de anında ürün satın alabilirsiniz. Fifa 22 fiyat bilgilisi ve Fifa 22 indirimli fiyat bilgileri satın al butonunun hemen yanındadır.

Fifa 22 cd key nasıl aktif edilir ?

Fifa 22 Steam key'i aktif edebilmeniz için steam hesabınızın olması gerekmektedir. Fifa 22I aktivasyon işlemi steam üzerinden yapılmaktadır. Sitemizden satın aldığınız keyi steam launcher üzerinden 'Steamde ürün etkinleştir' kısmına yapıştırın ve aktif edin. Karşınıza gelen sayfadan Fifa 22 indirebilirsiniz. İndirme işleminin ardından Fifa 22 oynayabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için resimli anlatımımız mevcuttur. Sayfanın üst kısmında bulunan Fifa 22 key nasıl aktif edilir? butonuna tıklayabilirsiniz.

FIFA 22 PC Sistem Gereksinimleri Nedir ?

İS: 64 bit Windows 10

İşlemci (AMD): FX 8150 @3.6 GHz veya eş değeri

İşlemci (Intel): Core i5-3550 @3.40 GHz veya eş değeri

Bellek: 8 GB

Ekran kartı (AMD): Radeon R9 270x veya eş değeri

Ekran kartı (NVIDIA): GeForce GTX 670 veya eş değeri

Çevrimiçi Bağlantı Gereksinimleri: Geniş Bantlı Bağlantı

Sabit disk alanı: 50 GB

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları