GTA Online, Yaklaşık GTA $400.000 Kazanın
GTA Online, Yaklaşık GTA $400.000 Kazanın
Oyun İçi İndirimler
Prime üyeleri, onun ay GTA Online'daki premium ürünlerinde özel indirimler alırlar. Mevcut indirimlere göz atmak için Rockstar Newswire'a göz atın.
ŞİMDİ TALEP ET !

İçeriklerimi mi?

 

  1. “Şimdi Talep Et”e Amazon Prime'a kaydolun veya Amazon içi yemek hazırlayın.

  2. “Ganimet kullanmak için hesapları” tıklayın.

  3. Rockstar Games Social Club hesabını bağlama sayfasına yönlendirileceksiniz. Değerlendirmeye alın veya burada bir Sosyal Hesap girişinde .

  4. Hesap bağlama öğretimi yönergeleri izleyip Amazon ve oyun hesaplarını kullanın. İşlemde başarılı olursa, onun adımının yanında yeşil bir onay işareti yapacaksınız.

  5. Oyuna giriş öğreticiyi tamamlayın. Öğreticiyi en az 30 dakika oynadıktan sonra Oynanan sütunlarını tamamladığınızda tamamlanan platformda yeşil bir onay kutusunu göstereceksin.

Bazı hayallerden 7-10 gün kadar. Hesaplarınızı bağladıktan ve kaydettirdikten sonra Prime Gaming yararlarınıa süt oyun içi bir soğuk havalarda.

İçeriğinizi alamıyorsanız daha fazla bilgi almak için SSS bakın

Bu hesap Rockstar Games tarafından yönetilmektedir. Oyun oynamak için Rockstar Games'e bakmak için

Oyunu henüz almadınız mı?

Için Tercih ettiğiniz platformu buradan GTAV buy alabilirsiniz.

GTA Online'da bu ay yaklaşık GTA$400.000 kazanın

GTA Online'da bu ay yaklaşık GTA$400.000 kazanın

PC - GTA V

PC - GTA V

Buy Now for PS4,

Buy Now for PS4,

Xbox One and PC

Xbox One and PC

GTA V - ROCKSTAR WAREHOUSE - PC

Oyun Detayları

Los Santos: Bir zamanlar Batı dünyasının kıskandığı, kendi kendine yeten gurular, yıldızlar ve solan ünlülerle dolu, güneşin battığı, yayılan bir metropol, şimdi ekonomik belirsizlik ve ucuz reality TV çağında ayakta kalmak için mücadele ediyor. Kargaşanın ortasında, birbirinden çok farklı üç suçlu, kendi hayatta kalma ve başarı şanslarını planlar: Franklin, gerçek fırsatlar ve ciddi para arayan bir sokak serserisi; Emekliliği umduğundan çok daha az pembe olan profesyonel bir eski mahkum olan Michael; ve Trevor, ucuz bir zirve ve bir sonraki büyük skor şansı tarafından yönlendirilen şiddetli bir manyak. Seçenekleri tükenen ekip, kendilerini hayata hazırlayabilecek bir dizi cüretkar ve tehlikeli soygunda her şeyi riske atar.

 

Şimdiye kadar yaratılmış en büyük, en dinamik ve en çeşitli açık dünya olan Grand Theft Auto V, oyuncular oyunun iç içe geçmiş hikayesinin her tarafını oynayarak oyunun üç ana karakterinin hayatlarına tekrar tekrar girip çıktıkça hikaye anlatımı ve oynanışı yeni şekillerde harmanlıyor. . Ayrıntılara gösterilen inanılmaz özen ve Grand Theft Auto'nun modern kültüre kara mizah anlayışının yanı sıra açık dünya çok oyunculuya yepyeni ve iddialı bir yaklaşımı da dahil olmak üzere, çığır açan serinin tüm klasik özellikleri geri dönüyor.

GRAND THEFT AUTO V SATIN AL : PREMİUM EDİTİON

PLATFORM SEÇİN: ROCKSTAR OYUN BAŞLATICI

PC PS4 XBOX ONE

ŞİMDİ SATIN AL 218,99 TL

GTA V - AMAZON - PC

Grand Theft Auto V Pc

Brand: Rockstar Games

Prime ücretsiz gönderim sunmayan diğer satıcılardan daha düşük bir fiyata alınabilir.

Stokta var.

Amazon.com tarafından satılır ve gönderilir.

Şimdiye kadar yaratılmış ve şimdi yeni ayrıntı katmanlarıyla dolu en büyük, en dinamik ve en çeşitli açık dünya

Grand Theft Auto V, oyuncular oyunun iç içe geçmiş hikayesinin her tarafını oynayarak oyunun üç ana karakterinin hayatlarına tekrar tekrar girip çıktıkça hikaye anlatımı ve oynanışı yeni şekillerde harmanlıyor.

Grand Theft Auto V ayrıca birden fazla oyuncu için Dinamik ve sürekli gelişen Grand Theft Auto evreni Grand Theft Auto Online ile birlikte gelir

DETAYLI GTA V PC

ROCKSTAR WAREHOUSE

amazon.com

GameStop

BESTBUY

Walmart

TARGET

STEAM

newegg.com

 

 

 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları