Football Manager 22 DF 11 Face Pack ( Yüz Paketi ) 185.777 Face
Football Manager 22 DF 11 Face Pack ( Yüz Paketi ) 185.777 Face
FM 2022 Yüz Paketi nedir ve nasıl kurulur? Football Manager serisi oyuncularının çok iyi bildiği üzere oyuncuların eklediği modlar oyunu çok daha oynanabilir ve keyifli hale getiriyor. Football Manager 2022 yüz paketi, oyundaki tüm futbolcuların yüzlerini gerçek yüzlerine dönüştürür. Bu, bu mod paketleri ile kariyeriniz boyunca oyun zevkinizi artırabileceğiniz anlamına gelir.

Football Manager 2022 sonunda çıktı. Oyun yeni çıkmış olmasına rağmen şimdiden birçok oyuncu yüz paketi arıyor. Tüm oyuncular, oyuncular tarafından en son oyun için geliştirilen FM 2022 yüz paketine dahildir. Bu nedenle, dosya boyutu oldukça büyük olabilir. Sizler için hazırladığımız içeriğimizde bulabileceğiniz en iyi mod paketi olan Football Manager 22 DF 11 Face Pack hakkında bilgiler veriyoruz.

FM 2022 Yüz Paketi nedir ve nasıl kurulur? Football Manager serisi oyuncularının çok iyi bildiği üzere oyuncuların eklediği modlar oyunu çok daha oynanabilir ve keyifli hale getiriyor. Football Manager 2022 yüz paketi, oyundaki tüm futbolcuların yüzlerini gerçek yüzlerine dönüştürür. Bu, bu mod paketleri ile kariyeriniz boyunca oyun zevkinizi artırabileceğiniz anlamına gelir. Öte yandan, yüz paketlerinin kurulumu oldukça kolaydır. Aşağıdaki adımları sırasıyla takip ederek oyunu çok daha gerçekçi hale getirebilirsiniz. Elbette sizler için önerilen FM 22 DF 11 yüz paketi indirip güvenle kullanabileceğiniz en kaliteli mod paketidir.

İlk olarak FM 2022 yüz paketi indir bağlantısını açın. Veya torrent olarak indirmek isterseniz üstteki indirme bölümünden dosyayı indirin.

Eğer bağlantıyı açtıysanız sayfayı aşağı kaydırdığınız zaman karşınıza iki adet indirme butonu gelecek. Bunlardan birini tercih ederek DF 11 tarafından yapılmış megapack’i indirebilirsiniz.

 

Ardından 15,4 GB boyutundaki .rar uzantılı dosyayı tercih ettiğimiz bir yere çıkartın. Dosyaları çıkartmak için Windows kullanıcıları Winrar veya 7zip, MacOS kullanıcıları ise The Unarchiver programlarını kullanabilirler.

Yukarıdaki adımı tamamlandıktan sonra çıkartılan dosyayı;

Windows için “Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022\graphics“,

MAC için “Users\Username\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2022\graphics“

dosya yollarını izleyerek “graphics” isimli dosyanın içerisine kopyalayın. Bilgisayarınızın aktarma hızına bağlı olarak bu adımın tamamlanma süresi değişiklik gösterebilir. Eğer graphics isimli dosya yoksa kendiniz de oluşturabilirsiniz.

 

Son olarak oyunu yönetici olarak çalıştırın. Tercihler bölümünden arayüzü açıp gelişmiş ayarlar sekmesine tıklayın. Burada ilk kutucuğun tikini kaldırın ve diğer ikisini tikleyin. Son olarak ön belleği temizleyip onaylayın ve Reload Skin butonuna basın.

 

Her adımı sorunsuz yaptıysanız FM 2022 yüz paketi (DF 11) sorunsuz olarak kurulmuş olacaktır. Eğer kurulumda bir problem yaşadıysanız karşılaştığını sorunu yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Daha fazla oyun rehberleri içerikleri için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın! Ayrıca oyunlarla ilgili bilgilendirici içerikler paylaştığımızda bildirim almak istiyorsanız ücretsiz bültenimize kayıt olabilirsiniz.

Football Manager 2022 Yüz Paketi İndir

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları