Football Manager 2021 Amazon Prime'da Ücretsiz Fırsatı Kaçırma!
Football Manager 2021 Amazon Prime'da Ücretsiz Fırsatı Kaçırma!
İçeriklerimi nereden alabilirim?
Epic Games Store hesabınızı Amazon Prime hesabınızla başarıyla bağladıktan sonra bilgisayarınızdaki Epic Games Başlatıcısı'nı başlatın. Ardından Kitaplık bölümünüze gidip Football Manager 2021'i indirilebilirsiniz.

İçeriğinizi alamıyorsanız daha fazla bilgi almak için SSS bölümüne bakın.

BU OYUN HAKKINDA

Menajer, her futbol kulübünün kalbidir. Football Manager 2021'de dinamik ve gerçek menajerlik deneyimleri ve daha iyi ayrıntılar, üzerinizdeki bu ilgiyi elit statüsüne ulaşmanız için gereken tüm araçlarla donatarak daha önce hiç olmadığı kadar yeniliyor.

 

Futbol dünyasının her seviyesinden seçilebilecek 50'den fazla ülke ve 2.500'den fazla kulüple olasılıklar sınırsız. Artık top sizde, patron.

 

Hedeflerinize uyan renkleri ve mücadeleyi seçin ve ardından kulübünüzün yönetim kuruluyla çalışarak onların hedeflerini karşıladığınızdan emin olun... Aksi halde sonuçlarına katlanın.

Transfer piyasasını araştırmadan önce takımınızın gücünü ve derinliğini değerlendirmek için teknik heyetinizle güçlerinizi birleştirin. Akademinizde ilk on birin kapısını çalan bir yıldız olması muhtemel...

Kulübünüzün futbol maçlarını kazanma ve o üç puanı alma şansını en üste çıkarmak için her duruma uygun taktiksel stratejiler, dizilişler ve oyun stilleri oluşturun.

Maç günü karşılaşmasında yerinizi alın ve sahada planlamanız meyvelerini verirken menajerliğinizin ihtişamının keyfini çıkarın.

Sık Sorulan Sorular

Bu teklife neler dâhildir ve ne zaman kullanılabilir?

 

Sadece sınırlı bir süreliğine Tam Oyun’u Epic Games Store'dan alın. Bu teklif yalnızca bilgisayar için geçerlidir. Prime üyeleri, Football Manager 2021’i 31 Aralık 2021'ye kadar talep edebilirler.

 

 

 

Epic Games Store'da Football Manager 2021'e nasıl erişebilirim?

 

Epic Games Store hesabınızı Amazon Prime hesabınızla başarıyla bağladıktan sonra bilgisayarınızdaki Epic Games Başlatıcısı'nı başlatın. Ardından Kitaplık bölümünüze gidip Football Manager 2021'i indirilebilirsiniz.

 

 

 

Football Manager 2021'i birden fazla platformda (Mobil, Xbox ve Bilgisayar) oynamak istiyorum. İçeriklerime her platformda erişebilir miyim?

 

Hayır, bu teklif sadece Epic Games Store’da bilgisayar sürümü için kullanılabilir.

 

 

 

Bu içerik tüm bölgelerde kullanılabilir mi?

 

İçerik, Brezilya hariç Epic Game Store'un kullanılabildiği tüm bölgelerde kullanılabilir.

 

 

Yanlışlıkla Amazon Prime hesabıma yanlış Epic Games Store hesabını bağladım. Ne yapabilirim?

 

Amazon hesabınıza yanlış Epic Games Store hesabını bağladıysanız hesabınızdan çıkış yapın, ardından bu bağlantıya giderek hesap bağlama işlemini tekrar gerçekleştirin. Her içerik paketinin bir Amazon Prime üyeliği ve Epic Games Store hesabı tarafından yalnızca bir defa kullanılabileceğini unutmayın.

 

Football Manager 2021 teklifinden faydalanabilmek için bir Prime üyeliğine ihtiyacım var mı?

 

Evet. Konumunuza bağlı olarak Prime Gaming içeriğine erişmek için Amazon Prime üyeliğine veya Prime Video üyeliğine ihtiyacınız olacaktır.

 

Burada listelenen “Amazon Prime’ın Desteklendiği Ülkeler”den birinde bulunuyorsanız 30 günlük ücretsiz bir Amazon Prime deneme sürümüne kaydolmak için yukarıdaki “Prime’ı Deneyin” düğmesine tıklayın (Quebec, Kanada’da bulunan müşteriler hariç). Ya da burada listelenen “PrimeVideo.com’un Desteklendiği Ülkeler”den birinde bulunuyorsanız 7 günlük ücretsiz bir Prime Video deneme sürümüne kaydolmak için yukarıdaki “Prime’ı Deneyin” düğmesine tıklayın. Zaten Prime üyesiyseniz Prime hesabınızda oturum açmak için “Oturum Aç"a tıklayın ve talep sürecini başlatmak için “Şimdi Talep Et"e tıklayın.

 

 

Artık bir Prime üyeliğim yoksa veya ücretsiz denememin süresi dolarsa içeriğime ne olur?

 

Football Manager 2021'i talep ettikten ve Amazon Prime hesabınızı Epic Games Store'a bağladıktan sonra, içerik için geçerli olan tüm Epic Games Store kurallarına veya politikalarına tabi olarak oyun sizin olur.

 

Farklı Amazon hesaplarını Epic Games Store hesabıma bağlayıp Football Manager 2021’i birden çok kez talep edebilir miyim?

 

Hayır, Football Manager 2021 sadece bir hesap için geçerlidir. Her hesapla sadece bir kullanım alınabilir.

 

Yukarıda bahsedilmeyen bir sorun yaşarsam ne olur?

 

Amazon Prime üyeliğinizle ilgili sorun yaşıyorsanız daha fazla bilgi almak için lütfen Prime Rehberi’ne danışın. Epic Games Store hesabınızla ilgili sorunlar için lütfen Epic Games Oyuncu Desteği sayfasına bakın.

 

Football Manager 2021 ile ilgili teknik sorunlar yaşıyorsanız lütfen SEGA Destek portalı üzerinden bir bilet oluşturun. Oynanışla ilgili sorunlarınız veya gelecekteki oyunlarla ilgili önerileriniz varsa lütfen SEGA'nın topluluk forumlarında paylaşın.

Football Manager 2021 | New Feature Preview | Welcome to #FM21

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları