New World Avrupa sunucusu kapatıldı
New World Avrupa sunucusu kapatıldı
Amazon, oyuncuları "yanlışlıkla" altına boğmasının ardından New World Avrupa sunucusunu kapatmıştı, hatanın geri alınmasının ardından sunucu tekrar açıldı.

 

Amazon Games’in MMO oyunu New World, çok ilginç olaya sahne oldu. Bugün yayınlanan bir New World yamasında, bir önceki güncellemeden bu yana oyun içi vergi kayıplarından etkilenen oyunculara telafi fonları sağlamak için Avrupa sunucuları için ayrı bir veritabanı değişikliği yapıldı. Fakat bu değişiklik, yanlışlıkla oyunculara amaçlanan miktarın çok üzerinde meblağlar verdi.

 

Kendilerini bir anda nakit içinde yüzerken bulan New World oyuncuları, ticaret merkezinden büyük miktarlarda ürün satın alarak havadan kaptıkları 300.000 altını elden çıkardı. Amazon Games, hatayı düzeltmenin yollarını ararken, geliştirici Lane bir forum gönderisinde, tek seçeneğin sunucuyu veritabanı değişikliğinin yayınlanmasından hemen öncesine döndürmek olduğunu söyledi.

Kader sizi Ebedi Ada Aeternum'un kıyılarına çağırdı. Yıkımının canı cehenneme olan bir ülkede, hayatta kalmak için ne yapacaksın?

ETERNUM ARAMALARI

MİSTİK ADA

Binlerce yıldır gizemli Aeternum adası fantastik efsanelerin kaynağı olmuştur ve şimdi onu buldunuz. Gemi enkazı, erzak veya müttefik olmadan, temel yaşam ve ölüm yasalarının geçerli olmadığı tehlikeli bir dünyada yolunuzu bulmanız gerekecek.

 

Büyü Aeternum'dan akar. Hayat getirir: mucizevi şifa, ölülerin yeniden canlandırılması ve büyülü özelliklere sahip garip bitki örtüsü. Ve dehşet getiriyor: sayısız ölüm ve diriliş döngüsü boyunca sayısız yıkıma ve ruhun yavaş yavaş tükenmesine neden olma gücü.

 

Böyle bir ülkede, kaderiniz ondan ne yaparsanız yapın.

 

AETERNUM'U KEŞFEDİN

Resmin sol tarafında bir avcı duruyor, bitkilerden yapılmış fantastik bir geyiğe benzer yaratığı nişan almak için uzun yayı çekilmiş.  Görüntü gür ve yeşildir.

BÜYÜNÜN ŞEKİLLENDİRDİĞİ BİR ARAZİ

Yolculuk sırasında Aeternum'un büyüsü ile değiştirilmiş yaratıklar, bitkiler, taşlar ve diğer kaynakları bulacaksınız. En önemlisi, sihir verilmiş gibi görünen garip mavi bir madde olan değerli Azoth'tur.

 

Parlayan yeşil gözleri ve bükülmüş, kemikli bir asası olan büyük bir bitki benzeri yaratık, parlak bir açıklıkta iki maceracıyla karşı karşıya.

DÜNYAYLA SAVAŞ

Yüzyıllar süren ölüm ve dirilişle bükülmüş, bir zamanlar zavallı insan yaratıkları, Aeternum'u -Yozlaşmış, Kadim ve Kayıp- istila eder. Onlar ve Angry Earth, hayvandan çok bitki gibi görünen garip varlıklar, her birinin ada ve büyüsü için kendi planları var.

 

Bir mağaranın içinin ekran görüntüsü.  Etrafa dağılmış inşaat malzemeleri var ve görüntünün üzerinde kocaman bir taş yüz beliriyor.

GEÇMİŞİN KALINTILARI

Aeternum'un gizemleri, tarihi kadar derin ve karanlıktır. Dünyayı keşfedin ve adanın gizli gerçeğini ve binlerce yıllık tuhaf sakinlerini ortaya çıkarın.

New World: Into the Void Trailer

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları