Başrol oyuncusu yanıtladı: Gişede çakılan The Marvels'tan sonra sırada ne var?
Başrol oyuncusu yanıtladı: Gişede çakılan The Marvels'tan sonra sırada ne var?
Marvel Sinematik Evreni'nin son filmi The Marvels, gişede zorlanmaya devam etse de başroldeki Brie Larson'dan umutlu bir açıklama geldi. Nia DaCosta'nın yönettiği filmde 34 yaşındaki Larson'a Iman Vellani ve Teyonah Parris eşlik ediyor. fazla oku Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field) Marvel Sinematik Evreni'nin en düşük açılış hasılatını elde ederek gişede hayal kırıklığı yaşatan film Carol Danvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau'nun güçlerini birleştirerek evreni kurtarmaya çalışmasını konu alıyor.

Marvel Sinematik Evreni'nin son filmi The Marvels, gişede zorlanmaya devam etse de başroldeki Brie Larson'dan umutlu bir açıklama geldi. 

Nia DaCosta'nın yönettiği filmde 34 yaşındaki Larson'a Iman Vellani ve Teyonah Parris eşlik ediyor.

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Marvel Sinematik Evreni'nin en düşük açılış hasılatını elde ederek gişede hayal kırıklığı yaşatan film Carol Danvers, Kamala Khan ve Monica Rambeau'nun güçlerini birleştirerek evreni kurtarmaya çalışmasını konu alıyor.

The Marvels'ın sonu, her üç kahramanın da Marvel Sinematik Evreni'ndeki yolculuklarına devam edebilmeleri için açık kapı bırakıyor.

"Kesinlikle söylemek istediğim bir şey var"

Larson, Entertainment Weekly'ye yaptığı açıklamada, Captain Marvel'ın The Marvels'tan sonra Marvel Sinematik Evreni'nde bir geleceği olduğunu doğrulayarak şöyle dedi:

Bir şeyler var. Sorunuza cevap vermek gerekirse, kesinlikle söylemek istediğim bir şey var ama söylemeyeceğim.

Aktris ayrıca The Marvels'ta bir ekipte yer almanın Carol Danvers'a yeni bir yol açtığını ve bu nedenle Captain Marvel için birkaç projenin olası göründüğünü belirtti.

Marvel Sinematik Evreni'nin açıklanan projelerine bakıldığında, iki Yenilmezler (Avengers) filminden birinin Captain Marvel'ın geri dönmesi için uygun olduğu görünüyor. 

Öte yandan eleştirmenler Captain Marvel'ın 2025'te Fantastik Dörtlü'yle (Fantastic Four) de dönebileceğini öne sürüyor.

Hasılatı bütçesini çıkaramadı

Captain Marvel büyük bir başarıya imza atarak 1 milyar doların üzerinde hasılat elde etmiş olsa da Box Office Mojo'ya göre The Marvels'ın dünya genelindeki toplam hasılatı 188 milyon dolar.

Filmin 220 milyon dolarlık bütçesini halen çıkaramamış olması, Captain Marvel 3'ün çekilmeyebileceği anlamına geliyor. 

The Marvels, 10 Kasım Cuma günü gösterime gimişti.


Independent Türkçe, ScreenRant, Entertainment Weekly

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları