Paranız Olmadığı İçin Vatandaşlığı Alamayacağınız Ülkeler!
Paranız Olmadığı İçin Vatandaşlığı Alamayacağınız Ülkeler!
Malta 650 bin Euro yani 11.500,000 türk lirası karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor. Peki hiç hayatınızda 11,5 milyon gördünüz mü? AB vatandaşı olma şansı, Schengen Bölgesi'nde bulunması ve ABD ile vize anlaşması olması Malta'yı diğer ülkelerden ayırıyor. Siz en iyisi ülkemizde malta eriğini yemekle kalın, üstelik sadece 20 ₺ gibi bir rakamla sahip olabilirsiniz.

VATANDAŞLIK ALABİLECEĞİNİZ ÜLKELER | TÜRKİYE VATANDAŞLIĞI BEDAVA

Rüyanızda bile göremiyeceğiniz paranız olmadığı için vatandaşlığını alamayacağınız yerleri sizin için araştık.

 

1. Malta

 

Malta 650 bin Euro yani 11.500,000 türk lirası karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor. Peki hiç hayatınızda 11,5 milyon gördünüz mü? AB vatandaşı olma şansı, Schengen Bölgesi'nde bulunması ve ABD ile vize anlaşması olması Malta'yı diğer ülkelerden ayırıyor. Siz en iyisi ülkemizde malta eriğini yemekle kalın, üstelik sadece 20 ₺ gibi bir rakamla sahip olabilirsiniz. Bu fiyatla ülkemizde malta eriğini yiyebiliyorsanız zenginsiniz demektir. 11.5 milyon lirayı bir arada görmekle malta eriğini evinizde görmek arasında hiçbir fark yoktur.

 

2. Singapur

 

Hesabınızda 2 milyon dolar varsa Singapur vatandaşlığı için de hakkınız var. Ama yok! Fakat bir şart daha var; iyi yönden bakılırsa yıllık 160 milyon dolar civarında bir ciroya sahip olmalısınız.Yani bu epey tuzlu bir seçenek. Siz en iyisi youtube'dan singapuru izleyin. 2 milyon dolarla youtube'dan singapuru izlemek eşdeğer.

 

3. Avusturya

 

Avusturya da para karşılığında vatandaşlık hakkı tanıyor ama ne kadar para talep ettikleri bilinmiyor, gizli tutuyorlar.Vatandaşlık için para dışında sıradışı bir yetenek veya başarı öyküsü şeklinde ilginç istekleri de var. Yani dilinizi burnunuza değdirebiliyorsanız başvurmaya değer.

 

#vatandaşlık #türkiye #ekonomi 

Aşağıdaki Sayfaladan Bizi Takip Edebilir Son Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz!

 

https://twitter.com/delitavsanofc

https://instagram.com/delitavsan_

https://facebook.com/delitavsanofc

https://blog.delitavsan.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları