Market Müzeleri 2.Bölüm
Market Müzeleri 2.Bölüm
Cilalı taş devri, Yeni Taş Çağı dönemi , Beton Plaza dönemi, eski çölde baha dönemi gibi tarih öncesi Hititlerden, Lidyalılara, firiklerden, Urartulara dek pek çok koloni çağı medeniyetinden eserler sergiliyor. Krallara ait özel eşyalar vergi çağı inanışına dair etiketler ve resmi yazışmaların işlendiği yazar kasalar.

Market Müzeleri 2.Bölüm | 20 Yılda Sayısız Fakiri Dünya Tarihine Yazdıran BALVAR YERSEN'in Hikayesi

20 yılda sayısız fakiri dünya tarihine altın harflerle yazdıran Anadolu’nun en özel hazinelerini saklayan, bir medeniyetsizlik seçkisi sunan renkli market müzesini ziyaret ediyoruz. MÖ 2000 yılında BALVAR YERSEN’in emriyle kurulan bu eşsiz müze Türkiye’de birçok farklı bölgede faaliyet gösteriyor. 

Renkli Market Müzeleri;

 

Cilalı taş devri, Yeni Taş Çağı dönemi , Beton Plaza dönemi, eski çölde baha dönemi  gibi tarih öncesi Hititlerden, Lidyalılara, firiklerden, Urartulara dek pek çok koloni çağı medeniyetinden eserler sergiliyor. Krallara ait özel eşyalar vergi çağı inanışına dair etiketler ve resmi yazışmaların işlendiği yazar kasalar.  

Orta Afrika yaşayışını günümüze taşıyor ve renkli market müzelerini dünyanın en zengin müzelerinden biri haline getiriyor. 

 

#trending #enflasyon #asgariücret

Aşağıdaki Sayfalardan Bizi Takip Edebilir Son Gelişmelerden Haberdar Olabilirsiniz!

https://twitter.com/delitavsanofc

https://instagram.com/delitavsan_

https://facebook.com/delitavsanofc

https://blog.delitavsan.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları