Boğa Burcu Özellikleri
Boğa Burcu Özellikleri
Boğa, materyalizmi ve hedeflerine doğru ilerlerken odaklanma yeteneği ile tanınır.

 

Öğe: Toprak

Özellik: Sabit

Gezegen: Venüs

Renk: Toprak tonları, açık kahverengi, bej, kahverengi, yeşil

Taş: Zümrüt

Gün: Cuma

Boğa Özellikleri: Güvenilir, rahat, sevimli, obur, lezzetli, kavgacı Boğa 444 : Güven ve sadakat önemlidir. Bir Boğa erkeğinin güvenini kazandıktan sonra, senden kolay kolay vazgeçmez. Makyajlı güzel bakımlı kadınları sever. Lüks, para ve maddi şeyler onun için önemlidir.

Boğa kadını: Giyinmeyi ve süslenmeyi seven, her zaman güzel görünmek isteyen, çekici, bakımlı, güzel bir kadındır.Para harcamak, alışveriş yapmak istiyor ama muhasebesini de biliyor.

Stil: Zarif, yumuşak, rahat giysiler, zengin, zarif, kibar, sakin ifade.

Görünüm:

 

eğlenceli, lezzetli, kontrollü, tutkulu, yaratıcı, estetik ve sanatsal açıdan güçlü, uyumlu, lüksü ve konforu seven, sağlıklı

Olumsuz yönler: zor, inatçı, kararlı, muhafazakar, bağımlı, mutlu, yavaş ama katı

Aşık Boğa: Boğa ile ilişkilerinde, güvenli bir liman bulduktan sonra kolayca pes edecek yaşta güven arar. Genellikle karşı tarafın geri çekilmesini veya harekete geçmesini tercih eder. Çok sabırsız veya hareketli biriyseniz Boğa burcuyla birlikte olmak oldukça zor olabilir. Çünkü yavaşlıkları ve ağırlıkları çıldırtıcı olabilir. Ancak, huzur ve kararlılık arıyorsanız, o mükemmel bir ortak olabilir. Yemeği çok sever. Boğa burcundaki eşinizi veya sevdiğinizi cömert sofralar ve keyifli ortamlarla şımartabilirsiniz.

Boğa anne: Çocuğunun ihtiyaç duyduğu rahatlığı sağlamakta hiç sorun yaşamıyor. Toprağı ve doğası iyi olduğu için çocuklarını parklara, ormanlara ve denizlere götürmeyi sever. Kızları süslemeyi ve erkekleri zarif ve çekici bir şekilde giydirmeyi sever.

Baba Boğa: Güvenilir ve güvenilir bir babadır. Çocukların maddi ihtiyaçları konusunda duyarlıdır ve gerekli kaynakları sağlamaya çalışır. Çocuklarına sakin, istikrarlı ve sıcak bir yuva sağlamak istiyor.

Boğa çocuğu: Aktivasyon kolay değil. Fiziksel aktivite ile mücadele edebilir, ancak bir şeyi sevdiğinde ve karar verdiğinde asla pes etmez. Başladığı işi ve faaliyetleri tamamlamak ister. Oyunları kaldırıp sevdikleri ve bağlandıkları ortamdan ayırmak çok zordur.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://blog.delitavsan.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Facebook Yorumları